Heerlijk eten, overal!

Als je ooit evenementen in Friesland hebt bezocht, heb je waarschijnlijk al de Lahore Catering-voedselervaring behandeld. Maar we hebben ook door het hele vasteland gereisd om zakelijke en zakelijke evenementen te verzorgen: ontbijt, lunch en diner. Degenen die we Goedekoop Catering serveren, houden zoveel van ons, ze nodigen ons steeds weer uit – en we zijn altijd verheugd om tegemoet te komen! We zijn er bijvoorbeeld trots op dat we negen jaar op rij jaarlijks een groep van 500 tot 1500 vriendelijke mensen van alle leeftijden mogen dienen.

Wilt u uw grote of kleine groep werknemers eren? Of het nu duizenden of honderden zijn die u tijdens de lunch of het diner wilt herkennen voor hun bijdragen aan uw bedrijfssucces, wij kunnen u helpen. Of, als het gewoon 10 of 12 toegewijde medewerkers zijn voor wie u hun werkdag wilt verlichten na een drukke week, kunnen wij ook helpen hun dag speciaal te maken.

Verre van gewoon

Bij Lahore Catering hebben we de kennis en ervaring om een ​​formele of informele maaltijd smakelijk, memorabel en betaalbaar te maken. We doen dit met een indrukwekkende lijst van warme en koude hapjes, salades, schotels en hoofdgerechten om uit te kiezen. Een bezoek aan onze foodfotogalerij geeft u een indrukwekkend idee van waar we het over hebben.

Beginnen uw werkplek Pizza Friday’s een beetje “plat” te vallen? Bij Lahore Catering bereiden we uw lunches voor met alles van een express lunch van sandwiches, tuinsalade en diverse desserts tot ons “Lahore Catering” lunchmenu van gebakken zalm, citrus salade met gemengde greens, rijstpilaf, diverse desserts en vers fruit snijden. Neem de smaakpapillen van uw medewerkers mee naar Italië, Griekenland, Mexico of Zuid-Azië: souvlaki, rundvleestaco’s, vlees- of vegetarische lasagne en beboterde kip – voedingsmiddelen die niet hoeven te worden vertaald. Gewoon genieten!

Goedekoop catering

Bij elke gegeven Lahore Catering-lunch, zullen we net zoveel zakelijke en zakelijke gasten verrassen met een traditionele Indiase favoriet – rundvlees dip – als met een populair Zuid-Aziatisch menu met naanbrood en basmatirijst. Zo rijk en gevarieerd als onze lunchmenu’s, u bent niet beperkt tot alleen lunch bij Lahore Catering. We kunnen ook aan uw ontbijt- en dinervereisten voldoen, en zelfs tussendoortjes verfrissen als dat nodig is.

Ochtend, middag en nacht

Voor een zonnig begin van de dag, bevatten zelfs onze meest voordelige ontbijtmenu’s versgebakken items, fruitschalen en eieren. Stevigere menu’s voegen kaasschotels, spek, worstjes en gebakken aardappelen toe. Koffie en thee is altijd inbegrepen, samen met borden, servetten, bestek en kruiden. We maken het een gemakkelijke start van een actieve dag. Bekijk ons ​​menu en bel of e-mail en we helpen je een goed begin van je werkdag of zakelijke ochtendevenement te coördineren.

Hebben we zin in ontbijt en lunch? Hoe zit het met eten? We zijn klaar om te beginnen! Net als onze lunchmenu’s kunnen de smaakpapillen van uw medewerkers halverwege de wereld reizen om intiem te worden met kipsouvlaki voor het diner van ons “Great Zeus” -menu van Griekse favorieten. Of laat ons u en uw smaakpapillen verder naar het oosten brengen met een paar ‘Lucky Dragon’-dinermenu-favorieten zoals ananaskip, roerbak met gemengde groenten en Aziatische noedelsalade. En net als ons lunchmenu-aanbod, staan ​​Friesland en Stiens ook op de menukaart.

Het lokaal houden

Ongeacht welke keukens de recepten hebben voortgebracht die onze internationale menu’s hebben geïnspireerd, Lahore Catering brengt ze thuis op het lagere vasteland door verse en lokale ingrediënten te gebruiken – waar mogelijk rechtstreeks met lokale boerenmarkten. En hoe lokaal kunnen we eten? Probeer dit eens: een Pacific Feast met wilde zalmfilet, rijstpilaf en citrusgroene salade. Of ervaar een lokale favoriet: de BBQ, West Coast-stijl. Horeca Visions BBQ’s zijn als geen ander – met vers, lokaal vlees en rundvlees en gegrilde wilde Coho-zalm. Outdoor BBQ’s van Loreore Catering hebben de zintuigen van duizenden zakelijke groottes verrukt.

Lekker eten. Ochtend, middag en nacht. Deel uw plannen met ons en we zullen het waarmaken, smaakvol.

Klik hier voor info: De Pakistaanse keuken van Friesland

 

About onlinebloggerupdates

Check Also

Project Management of Events in Pakistan

The Body Knowledge of Project Management of Events has been developed from the years of …

CATERING SERVICES IN LAHORE

Celebrating Wedding Events

When I mention the word “catering“, what is the first thing that catches your attention? …

CATERING SERVICES IN LAHORE

Why Events are Important Part?

No matter what kind of industry you are in, you will most likely host various …